Vakmanschap en technische kennis waar u op kunt vertrouwen

‘Techneuten, vakidioten die geen probleem uit de weg gaan.’ Sinds 1993 ontwikkelt Wellwaij Belting kunststof transport- en procesbanden geheel naar wens van de klant. We zijn partner van machinefabrikanten in diverse industrieën. We leveren aan machinebouwers in Nederland, maar ook aan bedrijven in o.a. Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland en Denemarken.

De beschikking over een eigen R&D, productie- en confectieafdeling en technisch engineers, gecombineerd met jarenlange branchespecifieke ervaring en hands-on mentaliteit vormen de basis van onze innovatieve oplossingsgerichte bedrijfsvoering. "Waarin we ons onderscheiden van onze concurrent? Op zijn minst met onze gedrevenheid, creativiteit en specialisme binnen de land - en tuinbouwmechanisatie, AGF verwerkende industrie en verpakkingsindustrie. Het is mooi om banden te kunnen maken waarmee machines en productieprocessen nog efficiënter, sneller en/of makkelijker werken."

Samenwerking en continuïteit
Samenwerking en continuïteit zijn onze sleutelwoorden: van productconcept tot en met de after-sales service. Voortdurend zijn we in gesprek met machinebouwers en eindgebruikers om oplossingen te ontwikkelen. En om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, branche gerelateerde trends en (inter)nationale regelgeving en normeringen. Op dezelfde manier werken wij ook met onze toeleveranciers. Binnen ons bedrijf werken de afdelingen als één team. We hebben respect voor elkaar en ons personeelsbestand is heel stabiel. Kortom, we bouwen relaties voor de lange termijn. In onze ogen essentieel om een onderneming stabiel te houden."

Wellwaij Belting is een innovatieve klantgerichte leverancier en confectioneur van kunststof transport- en procesbanden met een volledig op de behoefte van de machinebouw afgestemde dienstverlening. Geen standaard assortiment maar oplossingen op maat.