Nieuws

Wellwaij Belting introduceert: Wellwaij Positive Drive
  • 13-1-2021

Wellwaij Belting introduceert: Wellwaij Positive Drive

Al decennialang streeft de voedingsmiddelensector ernaar om de voedselveiligheidsnormen te optimaliseren, terwijl de productiecapaciteit wordt verhoogd en stilstand moet worden geminimaliseerd. Daarbij legt het toenemende bewustzijn over gezondheid, welzijn en duurzaamheid nog meer de nadruk op de herkomst en verwerking van voedsel. Daarom introduceert Wellwaij Belting met trots een reeks producten die de hoogste normen van veilig en duurzaam voedseltransport garandeert: Wellwaij Positive Drive.
 

Een positief aangedreven transportband wordt aangedreven door tandwielen die, net als bij modulaire banden, aangrijpen op een tandconstructie onder de band. Elk aspect is zo ontworpen dat het maximale voedselveiligheid, reinigbaarheid en operationele stabiliteit garandeert. Een positief aangedreven transportband is gemaakt van 100% homogeen TPU-materiaal en is daardoor volledig gesloten, zodat bacteriën zich niet kunnen nestelen.(EU en FDA conform)

Wellwaij biedt momenteel een assortiment van 3 positief aangedreven banden aan met bijbehorende tandwielen. Bekijk de folder voor meer informatie over Positive Drive.

Archief